Jukka Harmainen

Jäin eläkkeelle vuonna 2010 merivartioston upseerin tehtävistä. Henkilökohtainen kasvu alkoi kiinnostaa minua eläköitymiseni jälkeen. Osana omaa kasvamisestani halusin tietää miksi käyttäydyin tietyissä tilanteissa niin kuin käyttäydyin. Kouluttauduin HeartMath-ohjaajaksi  ja olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2012.

Opin paitsi itsestäni paljon, myös taidon auttaa muita stressin negatiivisista vaikutuksista kärsiviä ihmisiä. http://www.stressivalmennus.fi

 

Joustavuus ja emotionaalinen maisema

LAUANTAI klo 11:00, paikka: Kellari 2

Joustavuudella voidaan kuvata edellytyksiä varautua stressiin, toipua stressistä ja vastoinkäymisistä sekä sopeutua niihin. Et pelkästään toivu stressitilanteista, vaan löydät myös uusia näkökulmia haastavissa tilanteissa nopeammin. Oppimalla hallitsemaan energiaasi, voit ottaa lisäenergiaa käyttöösi kun sitä tarvitset. Toisaalta, jos et valvo ja hallitse energiaasi, tankkisi tyhjenee. Lyhyesti sanottuna, et kykene olemaan parhaimmillasi.

Emotionaalinen maisema -kaavio on hyvä työkalu, joka auttaa sinua ymmärtämään, miten tunteesi vaikuttavat hermostoosi ja hormonitoimintaasi. Sen avulla voit nähdä, missä saatat käyttää liikaa energiaa ja milloin olet uudistamassa energiaasi.