Jonna Monola

Jonna on lempeä ja hauska Vinyasa flow ja Yin- joogaopettaja. Hän pyrkii olemaan mahdollisimman läsnä oppilaidensa energioissa kohdaten jokaisen yksilönä. Jonnan tunnit ovat kuin pieni matka, hetken irtiotto arjesta, jossa on lupa unohtaa muu maailman ympärillä. Hän innostaa ja inspiroi ja auttaa oppilaitaan löytämään valon ja hyvän olon sisältään. Tunneilta löytyy kotiinviemisiksi ainakin pieni palanen iloa, rakkautta ja kiitollisuutta sekä elämää, että meitä itseämme kohtaan.

Näytteilleasettaja: Bohom Yoga,  facebook.com/bohomyoga

Tunti: Love Notes Slow Flow

Lauantai klo 9.15, sali 4

Tule hengittelemään rakkausviestejä kehoosi!  Meditaatiota, pranayamaa sekä virtaavaa flow joogaa musiikin johdatuksella.

Sanotaan, että syvät hengitykset ovat kehollemme kuin pieniä rakkauden viestejä. Mitä sinä haluat vetää puoleesi? Mitä haluat manifestoida elämääsi? Toisinaan on helppo unohtaa itsemme. Unohdamme hengittää, kun elämä heittää hankalia tilanteita eteemme. 

Tunti alkaa lempeästi kehoa herätellen sisältäen lyhyen meditaation sekä pranayama hengitysharjoituksen, jonka jälkeen siirrymme hieman voimakkaampaan osioon, missä liikumme virtavasti hengityksen ja musiikin johdattelemana asanasta toiseen. Harjoitus auttaa meitä avaamaan sydäntilamme sekä kurkkaa oman totuuden äärelle. Tule hengittelemään rakkauden viestejä kehoosi!