Joanna Koskinen

joanna-koskinenJoanna Koskinen on pidetty ja kokenut Yoga Alliancen sertifioima E-RYT 200 ja Yoga Medicine 500h joogaopettaja sekä HIMA Happinessin Studio Manager. Joanna on opettanut joogaa vuodesta 2009 lähtien.

Opetuksessaan Joanna painottaa asentojen linjautumista oikein, hengityksen ja liikkeen tärkeää yhteyttä, omaa Flow:ta sekä oman sydämen kuuntelemista. Joanna täydentää koko ajan osaamistani mm. erilaisissa workshopeissa Suomessa ja ulkomailla.

Lisätietoja: www.himahappiness.com

 

HIMA Yin

LAUANTAINA klo 13:00, sali 1

HIMA Yin jooga tunnilla antaudutaan rauhoittavaan ja tasapainottavaan harjoitukseen, jossa on mahdollista päästää irti stressistä ja kenties löytää uusia ulottuvuuksia omasta kehosta ja mielestä.

Yin joogan eheyttävä vaikutus perustuu sen pitkäkestoisiin asentoihin, jotka edistävät sidekudosalueitten aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Haitallisia kuona-aineita pääsee tehokkaasti poistumaan kehosta. Yin joogassa lihaksien sijaan venytetään sidekudoksia ja ligamentteja.

HIMA Yin jooga tunnit sopivat kaikille, myös aloittelijoille. Yin joogan taustalla soivat Niina Pippurin soittamana tiibetiläiset kulhot, joiden värähtelyt rentouttavat ja harmonisoivat. Äänet hoitavat koko kehoa ja mieltä.