Jeremy Qvick

Olen tuore kirjailija ja tietoisuuden tutkija Inarista. Ensimäinen kirjani Tie sisäiseen ihmisyyteen on julkaistu Viisas elämän kautta syksyllä 2016. Se sisältää 80 harjoitusta läsnäolon voimasta ja tietoiseksi tulemisesta.

Olen vuosia harjoittanut monenlaisia meditatiivisia teitä, kuten Kriya-joogaa sekä rosenkreutzilaisuutta. Minua on inspiroinut ja opettanut niin itäinen viisaus Bhagavad Gita ja Paramahamsa Yogananda kuin läntisen viisaus kuten Rudolf Steiner ja muut antroposofiset opettajat.

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Viisas Elämä

 

Tietoisuus, meditaatio ja läsnäolon voima

SUNNUNTAI klo 14:30, paikka: Kellari 1

Mitä on tietoinen läsnäolo ja millä tavalla se voi vaikuttaa arkipäiväämme ja koko elämäämme? Normaali ihminen elää elämäänsä pääsääntöisesti opittujen mallien kautta. Jokaisessa meissä on kuitenkin luova ja elävä tietoisuuden kipinä, jota kehittämällä tulemme vapautumaan ja löytämään todellisen itsemme.

Workshopissa tutustumme meditaation mahdollisuuksiin ja siihen, millä tavalla löydämme itsestämme tämän tietoisen läsnäolon voiman. Teemme yksinkertaisia käytännön harjoituksia, jotka soveltuvat kaikenlaisille ihmisille. Lisäksi kerron omista oivalluksistani sekä opetuksista, joita olen saanut oman tieni varrella.