Jenni Räikkönen

Jenni on intohimoinen yogini, joka alunperin löysi joogan pariin pitkäaikaisen juoksuharrastuksen kautta halusta koetella kehoa uudella ja monipuolisemmalla tavalla. Jooga on Jennille oman kehon ja mielen rajojen haastamista, uuden löytämistä ja uskallusta. Hän ohjaa pääsääntöisesti rauhallisia mutta dynaamisia flowta, jossa kehoa ja mieltä haastetaan hymyssä suin, itseään kuunnellen.

Lisätietoja: www.rootshki.fi

Näytteilleasettaja: Roots Helsinki

Tunti: Slow the Flow

Sunnuntai 14.15, sali 1

Lempeän dynaaminen flow-tunti, jossa löydämme rauhallisesta virtaavasta liikkeestä paikan mielelle kiinnittyä ja hiljentyä.

Mitä hiljaisuus merkitsee sinulle? Miltä se kuulostaa ja tuntuu? Usein hiljaisuus yhdistyy ajatukseen pysähtymisestä. Tällä lempeän dynaamisella flow-tunnilla koitamme löytää rauhallisesta virtaavasta liikkeestä paikan mielelle kiinnittyä ja hiljentyä. Liikumme tiedostaen asanasta toiseen ja viipyilemme äänettömän hengityksen tuottamassa liikkeessä, kokonaisvaltaisesti mieltä, hengitystä ja kehoa harjoittaen. Joogan perusteiden tuntemuksesta on hyötyä, mutta olet tervetullut tunnille joogataustaan katsomatta sellaisena kuin olet.