Janina Suuronen

Yogaroom Lumon perustaja, joogaopettaja, ja utelias elämänopiskelija. Opiskelen tällä hetkellä kiinalaista lääketiedettä sekä luontaishoitoja, kuten Shiatsu/aromaterapia sekä nautin elämästä ja luonnon lumovoimasta, josta kumpuaa ikiaikainen viisaus. Pyrin jakamaan opetuksessani lempeyttä ja läsnäoloa, pysähtymistä hetkeen. Oman kehon kuuntelua ja kunnioittamista. Unohtamatta hymyä ja rohkeutta olla oma itsensä.

Näytteilleasettaja: Yogaroom Lumo

Tunti: Yin + akupainanta (itsehoitona)

Lauantai klo 10.30, sali 2

Rentouttava, eheyttävä yhdistelmä ikivanhaa kiinalaista viisautta yhdistettynä Yin joogaan.

Akupainanta on alkujaan kiinalainen hoitomuoto: Vaikuttaessa akupisteiden Qi’hin, vaikutus ulottuu koko kehoon, sisäelimiin, aisteihin, kudoksiin. Pyrkimyksenämme onkin tasapainottaa kehon energian virtausta ja vahvistaa terveydentilaa. Yin joogan eheyttävä vaikutus perustuu pitkäkestoisiin asanoihin, jotka edistävät sidekudosten aineenvaihduntaa sekä energiansaantia. Akupainanta tehdään itsehoitona, sormilla kevyesti pisteitä painellen.

Tunti: Bikyasa Power flow

Sunnuntai klo 9.30, sali 7

Vauhdikas tunti, joka kehittää monipuolisesti kehonhallintaa, voimaa, kestävyyttä, tasapainoa sekä liikkuvuutta

Tarjoa itsellesi voimakas ja kehoa monipuolisesti haastava harjoitus, jossa energinen musiikki on vahvana elementtinä tukemassa liikettä. Samana toistuva tuntikaava auttaa keskittymistä sekä oman kehityksen seuraamisessa. Harjoitus kehittää monipuolisesti kehonhallintaa, voimaa, kestävyyttä, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Tunti on melko vauhdikas ja opetus tapahtuu verbaalisesti, joten olisi suotavaa tietää ainakin perusasanoita osallistuessaan mukaan tunnille. Bikyasa-sarjan on kehittänyt joogaopettaja Gabriel Azolay. Lämpimästi tervetuloa mukaan!