Tietoa ohjelmasta

Tutustu vuoden 2018 Joogafestival Helsingin ohjelmaan

Viikonloppuna 3.-4.3.2018  on tarjolla noin 100 tutustumistuntia joogaa, meditaatiota ja muita hyvinvointilajeja sekä noin 40 mielenkiintoista ja inspiroivaa luentoa. Tapahtuma on monipuolinen katsaus kokonaisvaltaiseen, niin fyysiseen kuin henkiseen,  hyvinvointiin.

Tutustumistuntien ja luentojen lisäksi Joogafestival Helsinki tarjoaa noin 130 näytteilleasettajan tuotteet ja palvelut monipuoliseen hyvinvointiin sekä kehon ja mielen tasapainoon. Tapahtumassa on myös tarjolla ruokaa, kahvia, teetä ja muita herkkuja.

Upeat ammattiohjaajat

Loistavat ohjaajat tulevat pääosin Suomesta, mutta myös ulkomaisia vieraita on mukana. Monet jooga-, meditaatio-, mindfulnessyhteisöt ja -koulut ovat myös näytteilleasettajina Joogafestivaaleilla, joten voit käydä tuntien lisäksi tutustumassa sinua kiinnostavan kouluun tai yhteisöön Merikaapelihallin messuosastolla.

Miten pääsen tunneille ja luennoille?

Ennakkoliput

Liput tulevat myyntiin lähiaikoina. Varmistat paikan haluamiltasi tunneilta ostamalla ennakkolipun. Voit varata 1-4 tuntia ennakkoon. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua jonotusmenettelyllä kaikille muille tunneille, mikäli tilaa on. Samalla ennakkolipulla pääset kaikille luennoille sekä tutustumaan näytteilleasettajien tuote- ja palvelutarjontaan.

Liput ovelta tapahtuman aikana

Voit osallistua kaikille tutustumistunneille, jos vapaita paikkoja on jäljellä tapahtuman aikana. Tunnit täytetään jonotusperiaatteella. Ovelta ostetulla lipulla pääset myös kaikille luennoille sekä tutustumaan näytteilleasettajien tuote- ja palvelutarjontaan.

Jooga sopii kaikille

Myös lapset, seniorit, miehet/ rautakanget/ sohvaperunat ovat tervetulleita festareille! Tule, tutustu ja kokeile erilaisia lajeja. Näin löydät juuri Sinulle sopivan harjoitusmuodon.

Hyvä tietää

  • Tutustumistunnit ovat kestoltaan n. 60 minuuttia
  • Salien osallistumispaikkojen määrä vaihtelee
  • Ota oma matto tai alusta mukaan, jos sinulla on sellainen

Kuusi vuotta täyttävän Joogafestival Helsingin teemana 2018 on Ilo. Jaettu ilo on paras ilo. Tervetuloa!

 

tuntisivun_kuvituskuva1