Inderjit Kaur Khalsa

Inderjit Kaur Khalsa on opettanut kundaliinijoogaa Yhdysvalloissa ja Suomessa vuodesta 2001 alkaen. Hän on kirjoittanut kirjat Voiman tie (Tammi 2009), sekä Chakrapolku (Tammi 2014). Asuessaan Yhdysvalloissa hän osallistui Yogi Bhajanin järjestämälle Master’s Touch kurssille New Mexicossa ja valmistui kundaliinijoogan opettajaksi vuonna 2004.

Inderjit on Helsingin kundaliinijoogakoulun perustaja. Opetustyön lisäksi hän työskentelee elokuvaohjaajana sekä käsikirjoittajana.

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Kundaliinijooga Helsinki

 

Chakrapolku – esittelytunti

LAUANTAI 13:00, sali 4

Inderjit Kaur Khalsan kehittämän Chakrapolku-kurssin esittelytunti. Kurssi pohjautuu kundaliinijoogaan. ”Jokainen chakra on kuin oma maailmansa. Ne ovat tunteiden, ajatusten ja arvojen kokoelma. Chakra-työskentely alkaa selkärangan juuresta ja jatkuu ylöspäin kohti päälakea. Samalla se virkistää ja avaa jokaisen chakran matkan varrella. Kun energia kiertää tasaisesti kaikkien kuuden chakran kautta ylös päälaelle seitsemänteen chakraan asti, niin silloin yhteys omaan sieluun eli luovuuden pankkiin voimistuu. Chakrat ovat työkalu, joka auttaa paremmin ymmärtämään itseämme ja kehoamme.

Kurssin aikana opimme kuinka hengityksen avulla löydämme sisäisen tasapainon hyvinkin lyhyessä ajassa. Käymme läpi jokaisen chakran ja niiden merkityksen omassa arjessa. Teemme myös muutaman harjoituksen.