Henna Länsipää

Henna on hyvinvointiyrittäjä, naurujoogakouluttaja ja ohjaaja, hän on kouluttanut Suomeen yli 80 naurujoogaohjaajaa ja vetänyt paljon nauruja yrityksille ja yhteisölle.

Henna on kokenut esiintyjä, herättelevä valmentaja, pirskahteleva juontaja sekä Natural High Healing Festivaalin perustaja ja päätuottaja.

Hänen inspiroiva energiansa, loistava tilannetaju, rautainen kokemus sekä luontainen kyky saada ihmiset avoimeksi ilolle, luo unohtumattoman sydämellisen työpaja elämyksen.

Lisätietoja: www.facebook.com/naurujoogaohjaaja   www.hennalansipaa.com

Tunti: Naura ja rentoudu

Sunnuntai klo 14.30, sali 7

Vapauta itsesi nauraen ja päästä irti rentoutuen. Tämä elämäniloa nostattava ja hyvin syvästi rentouttava naurusessio saa hyvänolonhormoonit hyrräämään, mielen notkeaksi ja kehon tasapainoiseksi. Nauru auttaa hapenottokykyä ja energiaa virtaamaan uudella tavalla. Stressihormonitaso laskee, suorituspaineet katoavat, itsevarmuus kohoaa ja elämä alkaa hymyillä. Naurun jälkeen totaalisen rentouden tilan löytyminen on helppoa. Tervetuloa mukaan!

Naurujoogassa, et tarvitse aikaisempaa kokemusta mistään. Riittää, että saavut paikalle ja olet valmis heittäytymään iloiseen ja ah niin rentoon fiilikseen.