Helka Moilanen

Helka Moilanen on hyvinvointiohjelmien kehittämispäällikkö sekä Yogalates ja Heartfulness –ohjaaja. Hän on joogannut ja meditoinut 15 vuotta. ”Jooga on punainen lanka elämässäni – se auttaa pitämään mielen kevyenä ja elämän tasapainossa. Rauha ja tyyneys asuu meissä kaikissa!”

Heartfulness ei edusta mitään uskontoa, eikä sen toiminta ole kaupallista. Lähtökohtana on Sahaj Marg, Raja Joogan sovellus. SRCM Suomi ry on maailmanlaajuisen organisaation voittoa tavoittelematon paikallisyhdistys.

Näytteilleasettaja Joogafestivaleilla: SRCM Suomi ry

 

Heartfulness sydänkeskeinen meditaatio

SUNNUNTAI 26.2. klo 13:00, sali 1

Sydän on mystisin ja kaunein asia mikä meillä on! (Kamlesh D. Patel)

Heartfulness tarjoaa yksinkertaisen kauniin ja käytännöllisen tavan oppia rentoutumista ja meditaatiota. Se sopii erityisesti tasapainoa ja sisäistä rauhaa etsiville, kaikille jotka tuntevat tarpeen pysähtyä ja kuunnella itseään kiireisen elämän keskellä. Maailmalla tästä sydänkeskeisestä meditaatiosta on muodostumassa ilmiö.

Tule Heartfulness workshoppiin ja tutustu meditaatioon omakohtaisesti! Workshopin jälkeen voit jatkaa itsenäisesti ja osallistua ryhmämeditaatioihin keskuksessamme Eirassa. www.heartfulness.org