Helka Moilanen

Helka Moilanen on Yogalates- ja Heartfulness-ohjaaja. Heartfulness pohjautuu Raja Joogan sovellukseen, Sahaj Margiin. Tänä päivänä yli miljoona ihmistä 130 maassa harjoittaa tätä sydänkeskeistä meditaatiota. SRCM Suomi ry on maailmanlaajuisen organisaation voittoa tavoittelematon paikallisyhdistys.

”Koen joogan yhdistävän johonkin suurempaan. Tältä sydämen tieltä olen saanut iloa, tasapainoa ja monta ystävää. Jooga muovaa, harjoitus harjoitukselta, meitä paremmiksi versioiksi itsestämme.”

Lisätietoja: heartfulness.org, facebook.com/heartfulnessfinland

Näytteilleasettaja: SRCM Suomi ry

 

Heartfulness, sydänkeskeinen meditaatio

Lauantai 3.3.2018 klo 17.00, sali 8

Sunnuntai 4.3.2018 klo 9.15, sali 2

Luo yhteys sydämesi voimavaroihin. Tunne sisäinen keveys ja ilo.

Heartfulness tarjoaa yksinkertaisen kauniin ja käytännöllisen tavan oppia rentoutumista ja meditaatiota. Se sopii erityisesti tasapainoa ja sisäistä rauhaa etsiville, kaikille jotka tuntevat tarpeen pysähtyä ja kuunnella itseään kiireisen elämän keskellä. Tässä Heartfulness-workshopissa saat kokemuksen meditaatiosta joogisen transmission eli pranahutin avulla. Workshopin jälkeen voit jatkaa itsenäisesti sekä osallistua viikoittaisiin yhteismeditaatioihin ja ohjelmiimme. Tule mukaan ja tutustu tähän sydänkeskeiseen meditaatioon omakohtaisesti!