Helios Paavola & Ghaada Mironescu

Helios Paavola

Olen opiskellut joogaa Nathalla vuodesta 2006 ja opettanut vuodesta 2011. Nathan opetus on tarjonnut juuri sen tietoisemman ja kokonaisvaltaisemman elämisen mallin jota parikymppisenä aloin etsiä. Joogan avulla elämästä tulee jatkuva tietoiseksi tulemisen ja perspektiivin laajenemisen prosessi.

Ghaada Mironescu

Jooga ja tantra ovat antaneet minulle niin valtavasti, että tuntuu luonnolliselta ja merkitykselliseltä välittää eteenpäin saamiaan mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen. Olen kiitollinen opettamisesta, se on vuorovaikutuksellinen ja elävä tapa oppia itse syvemmin ja lisää. Tunneilla ja kursseilla pyrin aina kytkeytymään suoraan opetuksen lähteeseen ja toisaalta tekemään asian mahdollisimman eläväksi ammentamalla omasta harjoituksesta ja kokemuksesta.

Lisätietoja: www.natha.fi

Näytteilleasettaja: Jooga- ja Tantrakoulu Natha

Parijooga

Lauantai 3.3.2018 klo 9.15, sali 5

Sunnuntai 4.3.2018 klo 13.00, sali 4

Parijoogassa tehdään Tantran klassisia asanoita yhdessä parin kanssa. Pariasanat vaikuttavat voimakkaimmin polariteetin periaatteen kautta (yang/yin, aurinko/kuu, plus/miinus) ja tasapainottavat koko olemusta. Lisäksi näillä asanoilla on erityisiä hyväätekeviä vaikutuksia parisuhteeseen tai ihmissuhteeseen parisi kanssa. Harjoitusten lopuksi tehdään syvärentoutus. Parijooga-tunnille voit tulla rakastettusi tai ystäväsi kanssa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Tunnin ohjaavat Helios Paavola ja Ghaada Mironescu yhdessä.