Harri Pitkänen

Harri on RYT200 Seasonal Yoga opettaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus liikunta-alalta, sekä fysioterapeutin koulutus. Hän painottaa opetuksessaan turvallisia anatomisia linjauksia ja harjoituksen muokkaamista omalle keholle sopivaksi.

Navajo-terapeuttina Harri haluaa tuoda myös luontoyhteyden merkitystä esille hyvinvoinnin kannalta. Turvallista, hyväksyvää ja luonnonläheistä tunnelmaa hän luo myös Nirvana Fitness -lajin Suomen kouluttajana.

Lisätietoja: www.wellnessandbalance.fi

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Wellness & Balance Finland

 

NirvanaFitness

SUNNUNTAI klo 13:00, sali 3

Tämän tunnin Harri ohjaa yhdessä Suvi Hakalan kanssa.

Kehoa ja mieltä rentouttava pilates ja jooga flow ainutlaatuisen musiikin tahdissa. Musiikki on rakennettu helpottamaan hengityksen yhdistämistä liikkeeseen ja harjoitus opettaa automaattisesti hengittämään oikein.

Nirvana ThetaWave ääniaaltoteknologia luo tunnille tunnelman, jonka avulla osallistuja kokee meditatiivisen tilan. NirvanaFitness liikkeet vahvistavat ja lisäävät kehon liikkuvuutta. Hengityksen ja musiikin rytmi johtavat kaunista liikkeen virtaa, joka huoltaa kehoa kokonaisvaltaisesti, puhdistaa kehoa ja mieltä luonnollisella tavalla. Nirvana harjoitusmetodi vähentää myös stressiperäisiä oireita.

Tule kokemaan Nirvana state of mind ♥