Hanna Uusiprosi

Olen Nia- ja RYT-200 joogaohjaaja. Niasta olen löytänyt täydellisen tavan pitää huolta terveydestäni ja hyvinvoinnistani. Musiikin ja liikkeen yhdistäminen, oman kehon kunnioittaminen sekä kokonaisvaltaisen terveyden luominen ovat asioita, joita erityisesti Niassa arvostan. Ohjaajana haluan johdatella tanssijoita parempaan kehotuntemukseen, läsnäoloon ja liikkeestä nauttimiseen sekä siihen, että hyvä olo saa enemmän tilaa myös jokaisen arjessa.

Nia Blue Belt, Helsinki. Lisätietoja: niafinland.fi ja nianow.com

Näytteilleasettaja: Nia Finland

Nia – Yin & Yang

Lauantai klo 11.45, sali 2

Ihmiskeho on suunniteltu olemaan tasapainossa yin- ja yang-energioiden kanssa. Nia-tunti onkin yhdistelmä niitä molempia.

Nia® on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, jossa tärkeää on oman kehon kuuntelu. Niassa yhdistellään tanssia sekä kamppailu- ja kehonhuoltolajeja. Jokainen harjoitus antaa jotain keholle, mielelle ja sielulle. Tunnin fokuksena on Yin & Yang. Liikkeen, hengityksen ja läsnäolon kautta luomme yhteyden näihin energioihin. Musiikin ja ohjauksen opastamana voimme antautua Nian vietäväksi. Ihmiskeho on suunniteltu olemaan tasapainossa yin- ja yang-energioiden kanssa – tunti onkin nautinnollinen yhdistelmä niitä molempia. Tämä hyvän olon tunti kasvattaa kehosi tasapainoa, voimaa ja liikkuvuutta, poistaa stressiä tehokkaasti ja mieli rauhoittuu

Tunnin ohjaa kolme opettajaa: Hanna Uusiprosi, Susanna Kuivala ja Minna Aalto.