Hanna-Mari Nieminen

Hanna-Mari Nieminen (FM) on joogaohjaaja, doula, Spinning Babies®-synnytysvalmentaja ja äiti. Hän on monipuolinen raskausjoogan asiantuntija, joka on työskennellyt odottajien kanssa jo vuosien ajan. Hamia kiehtoo raskauden tuoma muutos ja se miten jooga voi olla monipuolisesti tukena raskaudessa, synnytyksessä ja äitiydessä. Keväällä 2020 Hamilta ja Meri Mortilta ilmestyy kirja ”Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi”.

Lue lisää: www.hamila.fi,  instagram: @hami_hamilaFb hamihamila

Näytteilleasettaja: Pihasali

Tunti: Ihme sisälläsi – raskausjooga

Sunnuntai klo 11:45 Sali 2

Ihme sisälläsi on joogatunti odottajalle. Luvassa on lempeää liikettä, voimaa ja syvää hengitystä raskaus huomioiden.

Raskaus on suuri siirtymä, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti naisen elämään. Kehon painopiste siirtyy ja hengittäminen muuttuu. Uusi elämä ottaa oman tilansa naisen kehon sisällä ja se haastaa odottajaa sekä henkisesti että fyysisesti. Raskausajan jooga lisää odottajan hyvinvointia monipuolisesti. Joogalla voi helpottaa monia raskausajan vaivoja ja sopivat liikkeet tekevät lisää tilaa kehoon. Tämä helpottaa hengittämistä, joka puolestaan vahvistaa odottajan itseluottamusta sekä yhteyttä kohdussa kasvavaan lapseen. Ihme sisälläsi – raskausjoogassa sekä liikumme, että keskitymme hengitykseen. Tunti sopii mihin raskauden vaiheeseen tahansa, erityisesti toisesta raskauskolmanneksesta eteenpäin.

Luento: Ihme sisälläsi – raskaus ja jooga

Sunnuntai klo 15:oo Kellari 1

Raskaus, synnytys ja vanhemmuus ovat elämän suuria siirtymiä, joiden myötä syntyvät ja uudistuvat myös äiti, perhe ja mahdollinen toinen vanhempi. Samalla odottajan keho, mieli ja sisäinen maailma käyvät läpi valtavan myllerryksen. Jooga on erinomainen keino muutoksen työstämiseen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja synnytykseen valmistautumiseen. Luennolla käsitellään sitä miten odottaja hyötyy joogasta raskausaikana ja kuinka joogasta voi tulla tärkeä osa synnytystä. Luento liittyy Hamin ja Merin yhteiseen kirjaan ”Ihme sisälläsi – joogaa raskausaikaan”, joka ilmestyy maaliskuussa 2020.

Hami pitää luennon yhdessä Meri Mortin kanssa.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!