Hanna Manninen

Hanna on Turussa sijaitsevan Oasis Pilates & Yoga Oy:n toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt joogan parissa 12 vuotta ja kouluttaa tällä hetkellä anatomiasisältöjä Villa Mandalan RYT200 koulutuksessa. Hanna on koulutukseltaan RYT500 sekä FM ja liikunnan aineenopettaja. Naisten terveyteen Hanna on perehtynyt mm. Birthlight perinatal koulutuksessa sekä Suomen Terveysliikuntainstituutissa. Lisäksi Hanna on Hypopressive Level 1 ohjaaja. Hannalla on itsellään kaksi ja puoli -vuotias tytär.

Näytteilleasettaja/ Exhibitor: Oasis Pilates & Yoga

Tunti: Naisen terveys -jooga

Lauantai klo 11.45, sali 3

Tällä tunnilla harjoitetaan naisen terveyden kannalta tärkeitä kehon osa-alueita kuten lantionpohjaa sekä vatsakapselia.

Joogan avulla voi edistää sekä naisten henkistä että fyysistä terveyttä. Tällä tunnilla keskitytään fyysiseen terveyteen, eli joogaharjoituksiin, jotka vahvistavat lantionpohjaa sekä vatsakapselia. Teemme tunnilla hengitysharjoituksia, bandha- eli lihaslukkoharjoituksia sekä Suomeen vasta hiljattain saapuneita hypopressive-harjoitteita. Tällä tunnilla opit myös tunnistamaan mahdollisen vatsalihasten erkauman. Lantionpohjan ja keskivartalon hyvä kunto ennaltaehkäisee selkäkipuja, vatsan pömpötystä, virtsankarkailua sekä laskeumia. Hyvä lantionpohjan kunto myös lisää seksuaalista nautintoa. Tällä tunnilla asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Tervetuloa pitämään naiseudestasi huolta!