Gabriela Ariana

Olen Gabriela Ariana tanssi, musiikki-ja ympäristötaiteilija, kehoterapeutti, joogaopettaja, shamanismin perinteen kantaja ja välittäjä. Luonnon ja esivanhempien viisautta on ollut polullani se suuri avain ja selkäranka. Minulla on aito ja vahva kutsumus auttamaan ja kannustamaan ihmisiä tunnistamaan itsensä osana luontoa niin fyysisesti kuin sielullisesti. Luontoyhteyden löytäminen ja ymmärtäminen jokaisessa meissä vaikuttaa koko maailmaan parantamiseen.

Näytteilleasettaja/ Exhibitor: Juurakon Voima

Rumpumeditaatio – Parantava ääni

Piirissä parantumista äänen ja rummun värähtelyn avulla.

Teemme alussa hengitys harjoitus voida sukella omien tarpeiden kuunteleminen jonka jälkeen kokeilemme yksinkertaisia kehollisia harjoitteita mahdollistamaan hyvän parantavan energian vastaanotto. Istumme piirissä ja asettamme omat intentio: mitä elämässäsi tarvitse parantumista? Sen jälkeen  äänen johdattamana pääsemme yhä syvemmälle rauhan tilaan, jossa keho rentoutuu ja mieli vapautuu arjen rasituksista.

Rummun värähtelyaallot matkustavat koko kehon läpi jokaiseen soluun asti. Kehon maadoittuessa sen aineenvaihdunta aktivoituu, lukot avautuvat, ääni hoitaa, tasapainottaa ja parantaa.