Eva Kiviluoma

Eva Kiviluoma (RYT-500) aloitti joogan keho painotteisesti, kunnes löysi Purna Yogan opettajansa Tove Palmgrenin ja Aadil Palkhivalan kautta vuonna 2014. Nyt 500-tuntisena Purna Yogan opettajana Eva näkee joogan kokonaisuutena, joka ylettyy paljon syvemmälle kuin vain fyysiseen harjoitukseen. Evan tunnit ovat selkeitä ja opettavaisia ja niistä huokuu hänen ilo.

”Jooga on antanut elämäni jokaiselle osa-alueelle työkaluja, joiden avulla voin luoda itselleni elämän, josta olen aina haaveillut.”

Lisätietoja: www.purnayoga.fi

Näytteilleasettaja: Purna Yoga

Purna Yoga Essentials Hip Opening

Lauantai 3.3.2018 klo 11.45, sali 4

Joogassa keskitytään paljon avaamaan lonkan aluetta, sillä se on tärkeä osa kehon kokonaisuutta. Lonkan nivel on yksi isoimman liikkuvuuden omaavista nivelistämme ja vastaa tärkeistä tehtävistä kuten kävelemisestä ja seisomisesta. Se kannattelee selkärankaa ja yhdistää kehon ylä- ja alaosan toisiinsa. Tällä tunnilla emme keskity vain avaamaan vaan pyrimme myös tasapainottamaan lonkan niveliä ympäröimiä lihaksia sekä ymmärtämään tämän alueen jännityksen taustalla olevaa psykologiaa. Tunti tulee viemään sinut syvälle omiin lonkkiisi ja tätä kautta tutustumaan itseesi uudella tasolla.