Emilia Vasko-Kujala

Emilia Jagat Prem (Vasko-Kujala) on KEHTO KOULUN perustaja ja pääopettaja. Hän on kokenut opas niin joogassa kuin meditaatiossa sekä femiinin voiman löytämisessä. Hän on Kundaliinijoogaopettaja sekä Kundaliinijoogaopettajakouluttaja (KRI). KEHTO on traditioista riippumaton moderni henkinen koulu. KEHDON pääopetusmuoto on 1-5 -vuotinen Vapaa Tie -koulutusohjelma. Sen lisäksi KEHTO järjestää kansainvälistä Kundaliinijoogaopettajakoulutusta Suomessa ja Portugalissa sekä retriittejä, lyhytkursseja ja viikkotunteja

Lisätietoja: www.kehtokoulu.fi

Näytteilleasettaja: Kehto Koulu

Luento: Terveet rajat naisen terveyden perustana

Lauantai klo 13:00 luentosali Kellari 1

Luennolla tutkimme naisen näkökulmasta miten terveiden rajojen kautta voimme lisätä syvää kokonaisvaltaista terveyttä.

Kundaliinijoogaperinteen mukaan jokaisen ihmisen syntymäoikeus on terve, onnellinen ja pyhä elämä (Healthy, Happy, Holy).  Aina arjen keskellä ei kuitenkaan ole helppoa löytää tietä tämän kolminaisuuden luokse. Tällä luennolla tutkimme sitä, erityisesti naisen näkökulmasta sitä, miten terveiden rajojen kautta voimme lisätä syvää kokonaisvaltaista terveyttämme ja onnellisuuttamme ja sitä kautta olla yhteydessä pyhyyteemme.

Henkisissä traditioissa korostetaan ykseyden, rakkauden ja hyväksymisen käsitteitä ja joskus voimme erityisesti naisina kuvitella, että harjoituksemme ja myötätuntomme syvenee rajattomuuden kautta. Reitti ykseyteen käy kuitenkin itsetuntemuksen ja itsekunnioituksen kautta!

Tunti: Tasapainota kehon tuulet

Sunnuntai klo 15:30 Sali 1

Tunnin tavoitteena on matka kohti jokaisessa olevaa terveyttä, muistuttamalla kehoa sen omasta eheyttävästä potentiaalista.

Tällä kundaliinijoogatunnilla tasapainotetaan antamista ja vastaanottamista, energisoitumista ja irtipäästämistä, pranaa ja apanaa. Tunnin tavoitteena on matka kohti jokaisessa olevaa  terveyttä, muistuttamalla kehoa sen omasta eheyttävästä potentiaalista. Kundaliinijoogan tiede ja taide hyödyntää rytmistä liikettä, ääntä, levon ja aktiivisen tekemisen vaihtelua, liikkeen iloa ja pysähtymisen rauhaa.  Tunti sekä haastaa fyysisesti että tarjoaa meditatiivisia lepohetkiä. Lämpimästi tervetuloa! SAT NAM.