Emilia Vasko-Kujala

Emilia Vasko-Kujala (Jagat Prem) on Kehto Koulun perustaja ja pääopettaja. Kehto Koulu on traditioista riippumaton moderni henkinen koulu.Kehto Koulun pääopetusmuoto on 1-5-vuotinen Vapaa Tie -koulutusohjelma. Sen lisäksi useat retriitit, lyhytkurssit, viikkotunnit ja työpajat ovat saatavillasi. Emilia Jagat Prem on kokenut opas niin joogassa kuin meditaatiossa ja femiinin voiman löytämisessä. Hän on Kundaliinijoogaopettaja (KRI) sekä opettajakouluttaja. Kehto järjestää myös kundaliinijoogaopettajakoulutusta.

Lisätietoja: www.kehtokoulu.fi

Näytteilleasettaja: Kehto Koulu

Enemmän iloa, vähemmän stressiä!

viikonpäivä pvm, klo xx.xx, sali x

Tämä kundaliinijoogaharjoitus on suunnattu vapauttamaan syvälle sekä fyysiseen- että tunnekehoon jumiutunutta stressiä. Liikkeen ja äänen, asanan ja mantran, avulla hoidat itseäsi kunnioittaen ja uutta raikasta tilaa tuoden. Tähän joogamatkaan kuuluu myös vapautta ja inspiraatiota lisäävä dynaaminen meditaatio.  Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin jo pidempään jooganneille. Naura, hikoile ja helli sinua!  Lämpimästi tervetuloa. SAT NAM.

Luento: Radikaali itsehoiva – radikaali ilo

viikonpäivä pvm, klo xx.xx, sali x

Itsehoiva on taito, joka on monelle meistä aikuisiässä opeteltava asia. Elämme  paradoksaalisesti itsekeskeisyyden kulttuurin keskellä kuitenkin usein huolehtimatta omista syvimmistä tarpeistamme.  Myös sielun ainutlaatuinen ääni jää monesti ilmaisematta. Omien syvien tarpeiden tunnistaminen ja tiedostaminen on kuitenkin tie elinvoimaiseen ilon läpäisemään elämään. Elinvoima tai vitaliteetti on sitä, että annamme elämän ilmaista itseään kauttamme.  Vitaliteetti antaa ilolle kehollisen ilmentymän. Miten kundaliinijoogan viisaus voi tukea juuri sinua matkallasi radikaaliin itsehoivaan – elämän sallimiseen, itsesi tiedostamiseen ja autenttisempaan itseilmaisun?