Emilia Vasko-Kujala

Emilia Vasko-Kujala (Jagat Prem Kaur) on Kehoterapeutti ja KRI-hyväksytty Kundaliinijoogaopettaja, joka päätyökseen johtaa ja toimii pääopettajana perustamassaan Kehto Koulussa. Kehto Koulu on henkinen koulu, jonka pääopetusmuoto on Vapaa Tie -koulutusohjelma. Vapaa Tie tarjoaa 1-5 -vuotista koulutusohjelmaa oman itsen läpi, kohti toista ihmistä, ja lopulta kohti elämän kohtaamista sellaisena, kuin se todella on. Kehto Koulu järjestää myös kansainvälistä Kundaliinijoogaopettajakoulutusta.

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Kehto Koulu

>> Emilia on mukana myös tuntiohjelmassa. 

 

Nainen ja olemisen voima

SUNNUNTAI klo 12:30, paikka: Kellari 1

Femiinienergia on universumin luova voima. Se on alati uudistuva ja syvästi eheyttävä. Tämän voiman siemen kylvetään, ei tekemisellä vaan antautumisella ja olemisella.

Kundaliinijoogaan rikkaassa femiiniä voimaa korostavassa perinteessä on paljon viisautta ja käytännönläheisiä ohjeita, jotka voivat auttaa meitä naisia löytämään yhteyden omaan olemisen voimaamme, kehomme kuuntelemiseen ja intuition äänen vahvistamiseen. Kun nämä asiat ovat tasapainossa, on myös tekeminen oikea-aikaista, fokusoitua ja luovaa – niin joogaharjoituksessa kuin arjen teoissa.