Emilia Vasko-Kujala

Emilia Jagat Prem (Vasko-Kujala) on Kehto Koulun perustaja ja pääopettaja. Kehto Koulu on traditioista riippumaton moderni henkinen koulu. Kehto Koulun pääopetusmuoto on 1-5 -vuotinen Vapaa Tie -koulutusohjelma. Sen lisäksi useat retriitit, lyhytkurssit, viikkotunnit ja työpajat ovat saatavillasi. Jagat Prem on kokenut opas niin joogassa kuin meditaatiossa ja femiinin voiman löytämisessä. Hän on Kundaliinijoogaopettaja sekä opettajakouluttaja (KRI). Kehto järjestää myös kundaliinijoogaopettajakoulutusta.

Lisätietoja: www.kehtokoulu.fi

Näytteilleasettaja: Kehto Koulu

Tunti: Löydä elämän rytmi –  kundaliinijooga

Lauantai klo 10.45, sali 5

Tämä kundaliinijoogatunti hyödyntää rytmiä, liikkeen iloa ja omaa ääntäsi. Se voimaannuttaa kehoa ja tasapainottaa hermostoa!

Tällä kundaliinijoogatunnilla luot yhteyttä omaan rytmiisi, elämän rytmiin ja syvään sykkeeseen. Ikään kuin tahdistat itsesi uudelleen elinvoiman ja vapauden tahtiin. Kundaliinijooga hyödyntää rytmistä liikettä ja jokaisen omaa ääntä, tyyneyden ja aktiivisen tekemisen vaihtelua, liikkeen iloa ja pysähtymisen rauhaa. Rytmien kautta tasapainotamme erityisesti hermoston ja umpieritysjärjestelmän toimintaa. Tähän joogamatkaan kuuluu myös hauska omaa ääntäsi ja ikiaikaisia mantroja hyödyntävä fyysinen meditaatio.  Lämpimästi tervetuloa! SAT NAM.

Luento: Yhteys hiljaisuuteen äänekkään arjen keskellä 

Sunnuntai 12.30, Kellari 1

Tutki omaa yhteyttäsi hiljaisuuteen, sen turvaan, mysteeriin ja viisauteen. Kääntyminen hiljaisuuden puoleen kannattaa!

Moni kokee, että hiljaisuus on itseä ravitseva ja rauhoittava asia. Hiljaisuuteen on ehkäpä helpompi saada yhteys, kun ulkoiset olosuhteet ovat otolliset – retriitillä, joogamatolla tai luonnossa. Nämä hetket ovat tärkeitä, mutta onko mahdollista olla kiinni hiljaisuudessa, kun ulkoinen on äänekäs? Toisia hiljaisuus ympärillä tai itsessä voi pelottaa. Tämä on myös ymmärrettävää ja ilmiöille on hyvät syynsä. Tämän luennon puitteissa voit tutkia esteitä itsesi ja hiljaisuuden välissä. Voit myös tutustua  kundaliinijoogan toimiviin tekniikoihin jatkuvan hiljaisuuden harjoituksen ylläpitämiseen. Yhteys hiljaisuuteen elvyttää ja eheyttää, eikä matka sinne ole niin pitkä kuin usein luulemme!