Emilia Vasko-Kujala (Jagat Prem Kaur)

Emilia Vasko-Kujala (Jagat Prem Kaur) on Kehoterapeutti ja KRI-hyväksytty Kundaliinijoogaopettaja, joka päätyökseen johtaa ja toimii pääopettajana perustamassaan Kehto Koulussa. Kehto Koulu on henkinen koulu, jonka pääopetusmuoto on Vapaa Tie -koulutusohjelma. Vapaa Tie tarjoaa 1-5 -vuotista koulutusohjelmaa oman itsen läpi, kohti toista ihmistä, ja lopulta kohti elämän kohtaamista sellaisena, kuin se todella on. Kehto Koulu järjestää myös kansainvälistä Kundaliinijoogaopettajakoulutusta.

Näytteilleasettaja Joogafestivaleilla: Kehto Koulu

Lisätietoja: www.facebook.com/kehtokoulu

 

Kundaliinijooga: Säteilevät Kasvot & Hehkuva sydän

Ulkoinen hehku saa alkunsa sisäisestä tasapainosta. Siitä, että energiamme liikkuvat toisaalta puhdistaen toisaalta raviten niin fyysistä kuin energeettistä kehoamme. Tällä tunnilla tasapainotamme näitä virtoja. Tunti sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille joogeille. Valmistaudu kuitenkin näkemään hiukan vaivaa kukoistuksen eteen!

Kun annat tälle harjoitukselle keskittymisesi ja intosi, saat sen moninkertaisena hehkuna ja loistona takaisin! Kundaliinijooginen harjoituskokonaisuus sisältää asanoita, mantroja ja voimallista dynaamista meditaatiota. Lämpimästi tervetuloa! Sat Nam.

LAUANTAI 25.2. klo 16:45, sali 3