Cristian Hallivuori

Aloitin oman henkisen polkuni vuosituhannen vaihteessa heräten uuteen todellisuuteen. Nathan opetusten kautta olen nyt kulkenut jo reilusti yli toistakymmentä vuotta. Opetuksen minulle yksi olennaisimmista elementeistä on sen tantrisuus – kuinka soveltaa henkisiä periaatteita päivittäisessä elämässäni ilman jäykkiä dogmeja. Ammatissani valokuvaajana olen myös pyrkinyt soveltamaan tantrisia henkisen taiteen periaatteita.

Näytteilleasettaja Joogafestivaleilla: Jooga- ja Tantrakoulu Natha

********************************

Parijooga 1

LAUANTAI 25.2. klo 10:30, sali 5

Parijoogassa tehdään Tantran klassisia asanoita yhdessä parin kanssa. Pariasanat vaikuttavat voimakkaimmin polariteetin periaatteen kautta (yang/yin, aurinko/kuu, plus/miinus) ja tasapainottavat koko olemusta. Lisäksi näillä asanoilla on erityisiä hyväätekeviä vaikutuksia parisuhteeseen tai ihmissuhteeseen parisi kanssa. Harjoitusten lopuksi tehdään syvärentoutus.

Parijooga-tunnille voit tulla rakastettusi tai ystäväsi kanssa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Ohjaajat  Carine Fabritius ja Cristian Hallivuori.

********************************

Parijooga 2

SUNNUNTAI 26.2. klo 16:45, sali 1

Parijooga ei ole ainoastaan pariskunnille, vaan pariasanat ovat eryislaatuisia harjoituksia kenelle tahansa kahdelle ihmiselle, jotka haluavat harjoittaa joogaa yhdessä tehokkaalla ja voimakkaalla tavalla ja saavuttaa ihmeellisiä tuloksia. Säännöllisen harjoituksen vaikutuksia ovat esimerkiksi: *  Chakrojen aktivoituminen ja harmonisoituminen paljon nopeammin kuin yksin harjoittaessa. *  Maskuliinisten ja feminiinisten energioiden tasapainottuminen ja vahvistuminen. *  Toisen tunteminen syvemmällä ei-verbaalisella tasolla ja suhteen kehittyminen ja parantuminen (oli kyse sitten parisuhteesta tai ystävyysuhteesta).

Parijooga-tunnille voit tulla rakastettusi tai ystäväsi kanssa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Ohjaajat  Carine Fabritius ja Cristian Hallivuori.