Annukka Salonen

Annukka on Studio Yinin perustaja. Joogalomien ja YinAcademyn kehitys- ja koulutustyö vievät suurimman osan hänen ajastaan, mutta Annukan löytää myös Yinjoogatunneilta Kauniaisista. Annukka valmistui joogan opettajaksi vuonna 2009 (Yoga Alliance, RYT200). Hän on käynyt lukuisia koulutuksia mm. Janne Kontalan Slow Yoga-, Somatic Pilates- ja Stretching-, Pilates Reformer-, H3Yogan sekä J. Brownin Therapeutic Yoga -koulutukset sekä lukuisia muita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä kursseja.

Lisätietoja: www.studioyin.com

Näytteilleasettaja: Studio Yin Oy

Yinjooga

Lauantai 3.3.2018 klo 13.15, sali 7

Yinjooga koostuu pitkäkestoisista, rauhallisista venytyksistä, jotka pyritään tekemään lihakset rentouttaen. Palauttavat, lempeät ja tuetut liikkeet tasapainottavat ja rauhoittavat kehon sekä mielen. Asennot tehdään passiivisesti tukien avulla tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen ja niissä viivytään liikkumatta useiden minuuttien ajan. Näin venytykset saadaan kohdistettua lihasten sijaan sidekudoksiin, joiden kautta päästään vaikuttamaan syvällisesti myös energiakehoon ja meridiaanijärjestelmään.

Yinjoogassa keskitytään erityisesti lantion seutuun, jalkoihin ja alaselkään. Tunnille osallistumiseen ei vaadita aiempaa joogakokemusta.