Anne Matero

Olen Suomen Peter Hess® Akatemian, Medi-Sound Ky:n toiminnanjohtaja ja vuodesta 2009 PH® Instituutin valtuuttama edustaja. Opetan vibro-akustista rentoutus-metodia, joka perustuu mm.äänimajojen ja gongien käyttöön ja integroituu moneen alaan. Koulutus koostuu äänimaljahieronnan eri tasoista ja  sointukylpyjen™ tuottamisesta ryhmille. Opetuspaikka on koulutus- ja rentoutuskeskus Sointukylpylä. Alan nopeaa kehitystä seuraan osallistumalla vuosittain alan jatkokoulutuksiin Saksan PH instituutissa.

Näytteilleasettaja Joogafestivaleilla: Medi-Sound Ky / Sointukylpylä

Tunti: Harmoninen sointukylpy äänimaljoilla ja gongilla

Sunnuntai klo 10.45, sali 5

Harmoninen sointukylpy kutsuu rentoutumaan, gongien ja äänimaljojen sointien värähdellessä, luonnollisesti ja turvallisesti.

Istut tai makaat sinulle miellyttävässä asennossa omalla alustallasi. Ehkä mukanasi on kevyt peitto. Voit halutessa sulkea silmäsi. Hiljaisuuden rauha laskeutuu saliin. Kuulet sointukylvyn alkamisen merkkiäänen. Hetken kuluttua värähtelevät soinnut ja rauhaisa rytmi kutsuvat sinua matkalle omaan sisimpääsi. Maailmaan, joka on sinun omasi – uniikki kuten sinä ja myös jokainen salissa soiva instrumentti.  Matkaoppaanasi ovat nousevat ja laskevat soinnit, matalat ja kirkkaat äänet, vaihtuvat rytmit. Halutessasi voit turvallisesti antautua äänten hellän värähtelyn aalloille keinumaan. Kunnes hiljaisuus laskeutuu saliin. Kuulet sointukylvyn loppumisen merkkiäänen. Avaat silmäsi.Olet tässä ja nyt.