Anna Savinainen

Anna on Yoga Nordicin kokenut joogaopettaja ja joogaopettajakouluttaja, joka opettaa viikkotunteja ja antaa yksityisopetusta Yoga Nordicin studioilla. Anna valmistui Yoga Nordicin RYT 200-ohjaajakoulutuksesta 2011, ja hän on sertifioitu RYT 200 Prana Flow® opettaja Andrew McAuleyn oppilas. Iloisen ja hymyilevän Annan tunneilla joogit voivat kokea joogan avaavan ja energisoivan vaikutuksen.

Joogaopintojen lisäksi Anna tekee shiatsuterapiaa.

Lisätietoja: www.yoganordic.fi
Näytteilleasettaja: Yoga Nordic

Tao Yin by Yoga Nordic

Lauantai 3.3.2018 klo 9.15, sali 3

Yoga Nordic on rakentanut uuden harjoituksen joka kunnioittaa ja yhdistää kahden mestarin (Paulie Zink alkuperäinen Yin&Yang Yoga ja Paulie Grilley moderni Yin-jooga) opit yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tao Yin harjoituksessa yhdistyvät hengitys, kiinalaiset elementit (puu, tuli, maa, metalli ja vesi) sekä kehomme energiat yin (notkeus) ja yang (voima). Tasapainottava kokonaisuus koostuu 20 asennon energisestä, lempeän leikkisästä, samalla sisäistä jing-voimaa kohottavasta harjoituksesta. Tämä kehon meridiaaneja aktivoiva ja virtaava kokonaisuus päätetään modernin yinjoogan rauhallisiin, pitkäkestoisiin asentoihin. Tao Yin harjoitus on kaikille avoin aikaisemmasta joogataustasta riippumatta.