Anna-Maria ja Johanna

Anna-Maria Sinisalo ja Johanna Laaksonen ovat ILO Tribe – Jooga- ja hyvinvointistudion perustajia ja joogaohjaajia. Ohjauksessa he painottavat mielen, kehon ja sydämen kuuntelua sekä harjoituksen henkistä puolta.

Ansku on myös meditaatio-opettaja, Tietoisuuden ja Henkisyyden valmentaja, (MBSR) ja Crystal Sound healer. www.annamaria.fi

Jossu on myös HIMA Wisdom Practitioner, ympäristötekniikan DI ja rummutar. https://www.facebook.com/johannamindfulliving/

ILO Tribe on ennen kaikkea tunnelmallinen yhteisö, jossa tulet kohdatuksi sydämestä sydämeen. ILO Tribe tarjoaa erilaisten joogatuntien lisäksi henkisen kasvun matkoja erilaisten erikoistuntien, workshoppien, retriittipäivien ja valmennusten muodossa. ILO on elämän filosofiaa, se on yhteyttä itseen ja sisäisen maailman, ILOn tunnistamista. TRIBE kuvastaa yhteyttämme muihin ihmisiin sekä universumiin. Kun sinä voit hyvin, voivat myös ihmiset ympärilläsi paremmin.

Tule päästämään sisäinen ILOsi valloilleen!

Lisätietoja: www.ilotribe.com

Tunti: Crystal Sound Yin ja Rummutus – Sisäisen Ilon vapauttaminen

Lauantai 12.00, sali 5

Ilo on matka ja tila, joka löytyy meistä kaikista – se on sisin olemuksemme. Ilo vapautuu antautumisen kautta. Tule kokemaan kuinka Kristalliset maljat, koshikellot ja rummutus kuljettavat sinut yinjoogan kanssa matkalle kohti syvempää iloisuuden tilaa, eheytymisen ja voimaantumisen kautta. Tunti johdattaa sinut sisäisen maailmasi äärelle ja antaa sisältä kumpuavan ilon tulla nähdyksi ja koetuksi. Sisäinen ilo on sisäistä valoa.

Luento: Sisäisen ilon vapauttaminen

Lauantai 16.30, Kellari 2

Ilo on matka ja tila, joka on meissä kaikissa – se on sisin olemuksemme. Ilo on elämän filosofiaa, se on yhteyttä itseen ja sisäisen maailman, ilon tunnistamista hetkessä. Kun sinä voit hyvin, voivat myös ihmiset ympärilläsi paremmin. Luennolla tutkitaan sisäisen ilon vapautumista oman sisäisen maailman havainnoimisen kautta. Tule kuuntelemaan, miten voit päästää sisäinen ilosi valloilleen!

Tunti: Uuden askeleen ottaminen – Tutkiskeleva flow

Sunnuntai 9.30, sali 8

Tunnilla yhdis­tyy henki­nen valmen­nus joogaan. Tule tutkimaan miten asanaharjoitus muuttuu henkisemmäksi tutkimusmatkaksi ja auttaa meitä ottamaan askelia elämässä eteenpäin. Välillä harjoitus on tukena ja apuna rohkaisemassa ja taas välillä luomassa tilaa asioiden ympärille, kumpikin on osa elämää ja liittyvät uuden askeleen ottamiseen. Flow-harjoituksessa siirrymme mukavuus­alueen rajoille. Asanoiden haasteellisuus ei ole ainoastaan verrattavissa siihen miten ’vaikeita’ tai ’näyttäviä’ ne ovat vaan meillä jokaisella on omat haasteemme ja juuri sitä on tarkoitus yhdessä tutkia. Saat vastauksia siihen, miten asana-harjoitus muok­kautuu kohti henki­sempää harjoitusta.