Ammeri Kankaisto

Vuosia kansainvälisessä yritysmaailmassa työskennellyt Ammeri löysi tasapainon Yin Joogasta. Hän tuntee tavoitekeskeisen arjen haasteet sekä sen, miten tärkeää on opetella pysähtymään, luopua suorittamisesta ja antautua elämälle Tässä ja Nyt. Joogasta Ammerilla on yli 20-vuoden kokemus, hänen ohjaustyylinsä on lempeä ja intuitiivinen. Ammeri työskentelee Sun Ahonlaidan hyvinvointikeskuksessa Liperissä ja ohjaa workshoppeja sekä retriittejä myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Ammerilla on Joogafestivaleilla kaksi eri tuntia:

******************************

Qi-Balancing Yin Yoga

LAUANTAI 25.2. klo 18:00, sali 5

Lempeä, kehon syviä kudoksia ja meridiaaniverkostoa stimuloiva yinjoogaharjoitus saa energiamme virtaamaan vapaammin. Harjoitusta lähestytään Taolaisen filosofian ja kiinalaisen lääketieteen viiden elementin teorian kautta. Kehoa, hermostoa ja mieltä tyynnyttävä harjoitus rentouttaa ja tasapainottaa kokonaisvaltaisesti. Luopuen tarpeestamme muuttaa mitään tai kontrolloida asioiden lopputuloksia, voimme vähitellen päästää irti: antaa tukoksien ja jännitysten lähteä vapautumaan syvältä kehosta ja mielestä.

******************************

Transformatiivinen Hatha Jooga

SUNNUNTAI 26.2. klo 9:15, sali 5

Transformatiivinen hatha jooga yhdistää jooga-asanat hengitysharjoituksiin, mantroihin ja meditaatioon. Asanat vahvistavat kehoa, pranayama puhdistaa ja tasapainottaa tunnekehoa, mantrat keskittävät mielen ja meditaatio auttaa luomaan yhteyden todelliseen, syvempään olemukseemme tietoisen läsnäolon avulla. Harjoitus puhdistaa kehoon ja mieleen kertyneitä tukoksia ja aktivoi kundaliini-energiaamme. Sisäisten voimavarojemme aktivoituminen ja kehon tasapainottuminen vievät kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tämä dynaaminen harjoitus on sekä tasapainottava että energisoiva – vaikutukset voi tuntea jo yhden harjoituskerran jälkeen.