Aino-Mari Kiianmies

Aino-Mari Kiianmies on inhimillisen työelämän ja fiksun johtamisen tutkija ja puolestapuhuja.

”Intohimonani on valmentaa yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita kohti fiksumpaa johtamista, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja energistä tekemisen kulttuuria, teemoja, joita myös johtamisen väitöstutkimukseni sivuaa. Puhun ja koulutan tulevaisuuden johtamisesta myös MySpeakerin ja Speakersforumin kautta.

Sain ensikosketuksen joogaan jo alakouluikäisenä, kun vääntelimme sukulaistytön kanssa itseämme eri asentoihin kirjastokirjojen inspiroimana. Syvemmin joogaan sukelsin vajaa 15 vuotta sitten, kun olin vapaaehtoistyössä Berliinissä, opiskelin buddhalaista filosofiaa Cambridgen kesäyliopistossa ja päädyin useita kertoja Intiaan. Joogakotini on Saarijärvellä Suomen Joogaopistolla, jonka näkemys joogasta mukailee parhaiten omaani. Jooga on minulle henkisen kasvun ehtymätön harjoitus, jonka pelikenttänä on koko elämä.

Erilaisia liikuntasessioita olen ohjannut satunnaisesti nuoresta pitäen ja joogaa vuodesta 2014. Kokonaisvaltaisen jooga- ja rentoutusohjaajan ja YIN-joogaohjaajan koulutuksiani täydennän parhaillaan seuraavasti: SJL® EUY500 (2016-2022), RYT200 Slow Yoga (2018-2020) ja raskausjooga (2019-2020). Joogatunnit rakennan ajatuksella antaa mahdollisuus kehon ja mielen hiljenemiselle.”

Lisätietoja: ainomari.com

Luento: Jooga ja vuorovaikutus

Sunnuntai klo 10:00 luentosali Kellari 1

Puheenvuoro herättelee pohtimaan, kuinka jooga läpäisee elämämme myös maton ulkopuolella.

Joogan kaksi näkökulmaa vuorovaikutukseen ovat väkivallaton kommunikaatio ja puheen itsekuri. Kuinka viestimme toisillemme niin töissä kuin vapaalla, miten hoidamme ihmissuhteitamme ja millainen sävy on sisäisessä puheessamme? “Jooga ja vuorovaikutus” -puheenvuoro herättelee pohtimaan, kuinka jooga läpäisee elämämme myös maton ulkopuolella.

Tunti: Lempeyttä joogalla

Lauantai klo 15:30 sali 2

Tervetuloa kokemaan kehon ja mielen hiljenemisen mahdollistava hathajoogatunti, jossa asanat johdattelevat sinut alkuvirittäytymisen jälkeen dynaamisesta staattisempaan, karkeammasta hienovaraiseen, liikkeestä pysähtyneisyyteen. Mitä matolla koettua sinussa jää elämään tunnin jälkeen? Varaathan mukaasi tarpeeksi lämpimät vaatteet ja halutessasi viltin loppurentoutumista varten.