Tervetuloa mukaan Joogafestival Helsinki 2021 -tapahtumaan!

Kevään odotetuin hyvinvointitapahtuma Joogafestival Helsinki 2021 järjestetään poikkeuksellisesti verkossa.

Tarjoamme vanhoille ja uusille yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden esitellä ja boostata toimintaansa, tuotteitaan ja palvelujaan Joogafestival Helsinki 2021 -sivuston uusissa markkinointipaikoissa ( JF12-Market ja JF21-ohjelma) ja Joogafestareiden somekanavissa. 

Ajankohta: 6.3.-13.3.2020 

JF21-MARKET
Osallistujat saavat sivulle tarjousbannerin, josta linkki osallistujan sivulle (julkaisu aloitetaan joogafestival.fi -sivustolla noin kuukausi ennen tapahtumaa). Tarjoukset ovat voimassa 6.3.-13.3. 

JF21-OHJELMA
JF21-Markettiin osallistuvilla jooga-, meditaatio-, mindfulness-, ym. kouluilla on ilmainen mahdollisuus tarjota ohjelmasivun kautta tunteja, luentoja tai workshoppeja.
JF21-OHJELMA sivulle listataan kaikki ohjelman tarjoajat + lyhyt kuvaus ohjelmasta + linkki kunkin tahon omalle sivulle, jossa tarkempi ohjelmaesittely ja aikataulut ym. tiedot.
Ohjelmatarjonta on voimassa Joogafestari-viikon aikana 6.-13.3.

SUOSITUT SOMEKILPAILUT Joogafestareiden Fb- & Insta-sivuilla.  JF21-MARKETTIIN osallistuvat tahot ovat etusijalla.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIN LOGOBANNERI  joogafestival.fi etusivulla


Kuluttajamarkkinointi

Tapahtumaa markkinoidaan aktiivisesti, ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana ja jälkeen verkossa ja festareiden somekanavissa (Fb & Insta) sekä JF 2021 -uutiskirjeissä. Tapahtuman markkinointi aloitetaan helmikuun alkupuolella. Tapahtuma on kuluttajille ilmainen.


Alla mallinäkymä joogafestival.fi -sivusta. Vasemmalla etusivu, oikealla JF21-MARKET sivu. JF21 OHJELMALLE rakennetaan myös oma sivu.


Näin voit osallistu tapahtumaan

  • JF21-MARKET tarjousbanneri, josta linkki osallistujan sivulle | 100€ +alv
  • JF21-OHJELMA JF21-Markettiin osallistuvilla Jooga-, meditaatio-, mindfulness-, ym.yhteisöillä on halutessaan mahdollista tarjota ohjelmaa JF21-OHJELMA -sivun kautta.
  • Pääyhteistyökumppanin logo-banneri  joogafestival.fi etusivulla, josta linkki kumppanin verkkosivulle (rajoitettu määrä) | 150€ +alv
  • Supersuositut somekisat  Joogafestareiden Fb & Insta (rajoitettu määrä) | 120€+alv

Ilmoittaudu Joogafestival Helsinki 2021 -tapahtumaan

Varaa tarjousbanneri ja ilmoita, jos haluat tarjota ohjelmaa ja/tai valitse pääyhteistyökumppani logobanneri ja/tai somekisa täyttämällä alla oleva lomake huolellisesti. Olemme yhteydessä tarvittaessa.

Ilmoittaudu mahd. pian mukaan!
Laskun eräpäivä on 1.3.2020.

[contact-form-7 id=”13341″ title=”JF21_osallistujat yhteydenotto_fi_copy”]


Joogafestival Helsinki 2021

Aihealueet: * Jooga * Meditaatio * Mindfulness * Pilates * Taiji * Ayurveda * Kehon ja mielen hyvinvointi * Joogavaatteet ja tarvikkeet * Alaan liittyvä matkailu, kirjallisuus ja julkaisut  * Luonnonmukainen ravinto * Ekologiset- ja luontaistuotteet * Luonnonmukaiset hoitomenetelmät * Kestävä kehitys ja aidot asiat

Kävijät: Aktiiviset ja tiedostavat, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja aidoista asioista kiinnostuneet ihmiset. Kevään 2020 Joogafestival Helsinki-tapahtumaan tutustui yli 4000 kävijää.

Järjestäjä: Viveka Finland Oy