Liput 2020

  • Ennakkolippujen myynti on loppunut. Lippuja voi ostaa tapahtuman aikana ovelta.
  • yli 100 tutustumistunnin ja workshopin lisäksi 40 inspiroivaa luentoa ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa sekä n. 130 näytteilleasettajan palvelu- ja tuotetarjonta.
  • Lapset 0-13 v. maksutta
  • Aukioloajat: lauantai 29.2. klo 9.00-18.00, sunnuntai 1.3. klo 9.00-17.00

Liput ovelta

1 päivän lippu

Sisäänpääsy: 20 € (ei tuntivarauksia, jonotusmahdollisuus vapaana oleville tuntipaikoille)

HUOM! Ovelta ostetulla pääsylipulla voit osallistua jonotusmenettelyllä kaikille niille tunneille, joille ennakkomyynnin jälkeen on jäänyt tilaa ja workshoppeihin. Kaikki luennot sisältyvät myös ovelta osatettujen lippujen hintaan eikä niille tarvitse ilmoittautua ennakkoon. 

Tervetuloa!

Ennakkoliput & tuntivaraukset

Ennakkoliput ovat myynnissä Joogafestival Helsingin lippukaupassa tapahtuman perjantaihin 28.2. klo 20.00 asti. Saat lipun sähköpostiisi. Jos lippua ei näy, niin tarkista myös muut kansiot. HUOM! Ennakkolippulla varattuja tunteja ei voi vaihtaa eikä lippuja lunasteta takaisin.

Huomaathan, että vain ostamalla lipun ennakkoon, voit varata paikkasi haluamiltasi tunneilta. Suosituimmat tunnit tuppaavat täyttymään nopeasti.

Ennakkolippu vaihtoehdot

1 päivän lippu

Sisäänpääsy + 1 valitsemasi tunti: 20 € (sis. 10% alv.)
Sisäänpääsy + 2 valitsemaasi tuntia: 30 € (sis. 10% alv.)

2 päivän lippu

Sisäänpääsy la & su + 4 valitsemaasi tuntia (2 tuntia / päivä): 50 € (sis. 10% alv.)

HUOM! Ennakkolipun ostaneet voivat osallistua varaamiensa tuntien lisäksi jonotusmenettelyllä myös muille tunneille (joille on jäänyt vielä tilaa) ja workshoppeihin. Kaikki luennot sisältyvät ennakkolippujen hintaan eikä niille tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Ennakkolipun osto-ohjeet

1) Ennen lipun ostoa tutustu tuntitarjontaan >

2) Kun tiedät, mille tunneille haluat osallistua, siirry lippukauppaan >

3) Huom! Jos haluat, voit ostaa lipun useammalle henkilölle samalla kertaa. Saat kaikki liput sähköpostiisi ja niissä on sinun nimesi. Printtaa/jaa liput ystävillesi. He pääsevät näillä lipuilla sisään, saavat rannekkeen sekä pääsyn varatuille tunneille sinun nimelläsi. Järjestelmässämme näkyy kuinka monta lippua olet ostanut ja kaikki varaamasi tunnit.

kuva:@lauriwoods

Lisätietoja: Viveka Finland Oy, joogafestivalhelsinki@gmail.com