Teemana TERVEYS

Kahdeksannen kerran järjestettävä Joogafestival Helsinki on Pohjoismaiden laajin jooga- ja hyvinvointitapahtuma. Yli 100 tutustumistuntia ja workshoppia, 40 luentoa ja 130 näytteilleasettajaa takaavat kevään inspiroivimman hyvänolon viikonlopun 29.2.-1.3.2020 Kaapelitehtaalla. 

“Valitsimme vuoden 2020 teemaksi terveyden. Joogan fyysisille ja psyykkisille terveysvaikutuksille löytyy jo tieteellistä näyttöä harrastajien omakohtaisten kokemuksien lisäksi. Toivommekin mahdollisimman monen löytävän itselleen lisää terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia elämäntapoja ja harrastuksia.” toteaa tapahtuman tuottaja Antti Sipinen.

Alla muutama poiminta TERVEYS – teemamme  ajankohtaisista ja mielenkiintoisista luennoista ja tunneista. Klikkaa otsikkoa ja lue koko kuvaus: 

Ennakkoliput ovat myynnissä Joogafestivalin lippukaupassa ja valikoimasta löytyy sekä yhden päivän että kahden päivän lippuja. Huom! Vain ennakkolipulla voit varata haluamasi tunnit. Osta lippusi täältä.

 Tervetuloa!

Read More

Joululahjavinkki & JF Hki 2020 -joulukortit

Anna lahjaksi hyvää oloa ja iloista mieltä. Lahjoita läheisellesi tai vaikka itsellesi päivä tai kaksi kevään Joogafestareille, 29.2.-1.3.2020.

Lisätietoja eri lippuvaihtoehdoista ja lippukaupan löydät täältä.

Lataa ja printtaa lempi joulukorttisi ja liitä se lahjalippujen kaveriksi tai lähetä sillä jouluiloa ystävillesi. Alla joulukorttivaihtarit.

Lataa pdf
Lataa pdf
Lataa pdf

Leppoisaa joulunodotusta.

Read More

Joogafestival Helsinki 2020 liput nyt myynnissä.

Kevään 2020 Joogafestareiden teema on Terveys, kokonaisvaltaisesti ja luvassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Tutustu inspiroiviin tunteihin ja luentoihin sekä loistaviin ohjaajiin ja luennoitsijoihin.

Ennakkoliput ovat myynnissä Joogafestivalin lippukaupassa ja valikoimasta löytyy sekä yhden päivän että kahden päivän lippuja. Huom! Vain ennakkolipulla voit varata haluamasi tunnit. Lisätietoa lipuista löydät täältä . Tervetuloa!

Read More

Isänpäivän lahjavinkki

Tänä vuonna Joogafestarit tarjoaa mahdollisuuden muistaa isää lahjakortilla ensi vuoden tapahtumaan 29.2-1.3.2020.

Lahjakorttilla voit antaa yhteisen mukavan päivän tai vaikka viikonlopun sinulle ja isällesi Joogafestareilla. Voitte valita haluamanne tunnit ja lunastaa liput, kun tuntiaikataulut ovat julkaistu. JF Hki 2020 lippukauppa aukeaa marras- joulukuun vaihteessa.

Lataa ja printtaa Joogafestival Helsinki 2020 – lahjakortti isälle isänpäivän kunniaksi tästä.

Onnea ihanat isät!

Read More

JF HKI 2020 NÄYTTEILLEASETTAJAT OVAT JULKAISTU!

Helmikuussa Kaapelitehtaalla kuhisee, kun yli sata näytteilleasettajaa saapuu esittelemään kattavaa tuote- ja palvelutarjontaansa. Mukana on viime vuosilta tuttuja hyvinvoinnin luottotuotteita ja mahtavia uutuuksia. Luonnonkosmetiikkaa, ekotuotteita, superfoodeja, vaatteita ja joogavälineitä, puhumattakaan kaikista heistä hyvinvointialan yrittäjistä ja joogastudioista, ihan vain muutamia mainitaksemme!

Käy kurkkaamassa kevään 2020 Joogafestareiden näytteilleasettajat täältä. Voisiko olla jo helmikuu, että pääsisi hypistelemään ja tutustumaan näihin ihan livenä?

psst. Osastopaikat ovat lähes loppuunmyyty, joten äkkiä viestiä meille päin, mikäli haluat näytteilleasettajaksi. Vain muutama osastopaikka jäljellä!

Festaritunnelmia Kaapelitehtaalla

Read More

Näytteilleasettajapaikat nyt varattavissa Joogafestival Helsinki 2019 -tapahtumaan

Kevään 2019 Joogafestival Helsinki -tapahtuman näytteilleasettajapaikat ovat nyt varattavissa! Paikka kannattaa varata ajoissa, sillä kevään 2018 tapahtuma oli loppuunmyyty. Aikaisen varaajan early bird -hinnat ovat voimassa 31.8.2018 saakka.

Ensi keväänä 2.-3.3.2019 jo seitsemännen kerran järjestettävän tapahtuman kattoteemana on ”Ääni ja hiljaisuus”. Kevään 2018 Joogafestivaliin tutustui yli 4000 kävijää.

Tutustu näytteilleasettajatietoihin ja varaa paikkasi pian! >

 

 

Read More

Kiitos

Kiitos kaikille Joogafestival Helsinki 2018 – tapahtuman osallistujille ja kävijöille!

Yhdessä loimme jälleen iloiset ja rennot festarit. Viikonlopun aikana tapahtumassa vieraili yli 4000 kävijää.

Iloa kevääseen!

 

Read More

Festareilla ennätysmäärä ohjelmaa myös englanniksi!

Meet the fabulous:

NICOLA MOBERG, Purna Yoga Essentials:
Neck, Shoulders, Upper Back
LETA LA VIGNE, Sing the Body Electric – Yin & Yang Yoga
NICOLE BETITA, Yoga Wheel
JAMES CORMIER, Finding the inner joy
HANNA VON HAFENBRÄDL, Happy Jack Yoga Lifts You Up
ELENA KOKKALA, Fear is an Illusion-Arm Balancing Workshop
SONU MANGLANI, Heartfulness, heart-based meditation
LIISA LAINE, Intelligent Body Awareness Flow

Learn more about the programme:
www.joogafestival.fi/ohjelma/ohjelma2018/

Read More