JF HKI 2020 NÄYTTEILLEASETTAJAT OVAT JULKAISTU!

Helmikuussa Kaapelitehtaalla kuhisee, kun yli sata näytteilleasettajaa saapuu esittelemään kattavaa tuote- ja palvelutarjontaansa. Mukana on viime vuosilta tuttuja hyvinvoinnin luottotuotteita ja mahtavia uutuuksia. Luonnonkosmetiikkaa, ekotuotteita, superfoodeja, vaatteita ja joogavälineitä, puhumattakaan kaikista heistä hyvinvointialan yrittäjistä ja joogastudioista, ihan vain muutamia mainitaksemme!

Käy kurkkaamassa kevään 2020 Joogafestareiden näytteilleasettajat täältä. Voisiko olla jo helmikuu, että pääsisi hypistelemään ja tutustumaan näihin ihan livenä?

psst. Osastopaikat ovat lähes loppuunmyyty, joten äkkiä viestiä meille päin, mikäli haluat näytteilleasettajaksi. Vain muutama osastopaikka jäljellä!

Festaritunnelmia Kaapelitehtaalla

Read More

Näytteilleasettajapaikat nyt varattavissa Joogafestival Helsinki 2019 -tapahtumaan

Kevään 2019 Joogafestival Helsinki -tapahtuman näytteilleasettajapaikat ovat nyt varattavissa! Paikka kannattaa varata ajoissa, sillä kevään 2018 tapahtuma oli loppuunmyyty. Aikaisen varaajan early bird -hinnat ovat voimassa 31.8.2018 saakka.

Ensi keväänä 2.-3.3.2019 jo seitsemännen kerran järjestettävän tapahtuman kattoteemana on ”Ääni ja hiljaisuus”. Kevään 2018 Joogafestivaliin tutustui yli 4000 kävijää.

Tutustu näytteilleasettajatietoihin ja varaa paikkasi pian! >

 

 

Read More

Kiitos

Kiitos kaikille Joogafestival Helsinki 2018 – tapahtuman osallistujille ja kävijöille!

Yhdessä loimme jälleen iloiset ja rennot festarit. Viikonlopun aikana tapahtumassa vieraili yli 4000 kävijää.

Iloa kevääseen!

 

Read More

Festareilla ennätysmäärä ohjelmaa myös englanniksi!

Meet the fabulous:

NICOLA MOBERG, Purna Yoga Essentials:
Neck, Shoulders, Upper Back
LETA LA VIGNE, Sing the Body Electric – Yin & Yang Yoga
NICOLE BETITA, Yoga Wheel
JAMES CORMIER, Finding the inner joy
HANNA VON HAFENBRÄDL, Happy Jack Yoga Lifts You Up
ELENA KOKKALA, Fear is an Illusion-Arm Balancing Workshop
SONU MANGLANI, Heartfulness, heart-based meditation
LIISA LAINE, Intelligent Body Awareness Flow

Learn more about the programme:
www.joogafestival.fi/ohjelma/ohjelma2018/

Read More

Tutustu Joogafestival Helsinki 2018 ohjelmaan

Maaliskuun alussa jo kuudennen kerran järjestettävän Joogafestival Helsingin ohjelma on nyt julkaistu. Lähes 100 tutustumistunnin ja 40 luennon lisäksi kaksipäiväisessä tapahtumassa on myös noin 130 näytteilleasettajan monipuolista tuote- ja palvelutarjontaa.

Joogafestival Helsinki järjestetään Kaapelitehtaalla 3.-4.3.2018. Hyvinvointitapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri joogamuotoihin, meditaatioon, mindfulnessiin, pilatekseen, ayurvedaan ja muihin mielenkiintoisiin hyvinvoinnin lajeihin loistavien opettajien ja luennoitsijoiden kera.

Tutustu ohjelmaan >

Aukioloajat ja liput >

Read More

Ohjelma alkaa olla valmis!

JOOGAFESTIVAL HELSINKI 3.-4.3.2018
Ohjelmasisältö: 40 luentoa ja 100 tutustumistuntia lähes kasassa, ILOA roppakaupalla! Näytteilleasettajatiloista varattu jo yli 60%. Yhteistyökumppaneina Hidasta Elämää, Ruohonjuuri, Viisas Elämä ja Vogel. Seuraa meitä myös Instagramissa @joogafestivalfi.

Read More

Joogafestival Helsinki Kaapelitehtaalla 3.-4.3.2018

Joogafestival Helsinki  kokoaa jälleen joogan ja muiden hyvinvointilajien harrastajat, kokeilijat ja ammattilaiset saman katon alle. Kuusi vuotta täyttävän tapahtuman teemana on ILO.

Joogafestival Helsingin ohjelmaa kootaan parhaillaan. Viikonlopussa 3.-4.3.2018  on tarjolla n. 100 kokeilutuntia joogan, meditaation ja muiden hyvinvointilajien eri suuntauksista.

Kaksipäiväinen luento-ohjelma on monipuolinen katsaus henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

Kokeilutuntien ja luentojen lisäksi Joogafestival Helsinki tarjoaa noin 150 näytteilleasettajan tuotteet ja palvelut monipuoliseen hyvinvointiin sekä kehon ja mielen tasapainoon – sen tavoittelemiseen, parantamiseen ja ylläpitämiseen. Tapahtumassa on myös tapahtumaravintola sekä kahvilalounge.

Näytteilleasettajamyynti alkaa lähipäivinä ja liput festivaalille tulevat myyntiin joulukuussa 2017.

Tervetuloa mukaan!

 

 

Read More