Kiitos

Kiitos kaikille Joogafestival Helsinki 2018 – tapahtuman osallistujille ja kävijöille!

Yhdessä loimme jälleen iloiset ja rennot festarit. Viikonlopun aikana tapahtumassa vieraili yli 4000 kävijää.

Iloa kevääseen!

 

Read More

Festareilla ennätysmäärä ohjelmaa myös englanniksi!

Meet the fabulous:

NICOLA MOBERG, Purna Yoga Essentials:
Neck, Shoulders, Upper Back
LETA LA VIGNE, Sing the Body Electric – Yin & Yang Yoga
NICOLE BETITA, Yoga Wheel
JAMES CORMIER, Finding the inner joy
HANNA VON HAFENBRÄDL, Happy Jack Yoga Lifts You Up
ELENA KOKKALA, Fear is an Illusion-Arm Balancing Workshop
SONU MANGLANI, Heartfulness, heart-based meditation
LIISA LAINE, Intelligent Body Awareness Flow

Learn more about the programme:
www.joogafestival.fi/ohjelma/ohjelma2018/

Read More

Tutustu Joogafestival Helsinki 2018 ohjelmaan

Maaliskuun alussa jo kuudennen kerran järjestettävän Joogafestival Helsingin ohjelma on nyt julkaistu. Lähes 100 tutustumistunnin ja 40 luennon lisäksi kaksipäiväisessä tapahtumassa on myös noin 130 näytteilleasettajan monipuolista tuote- ja palvelutarjontaa.

Joogafestival Helsinki järjestetään Kaapelitehtaalla 3.-4.3.2018. Hyvinvointitapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri joogamuotoihin, meditaatioon, mindfulnessiin, pilatekseen, ayurvedaan ja muihin mielenkiintoisiin hyvinvoinnin lajeihin loistavien opettajien ja luennoitsijoiden kera.

Tutustu ohjelmaan >

Aukioloajat ja liput >

Read More

Ohjelma alkaa olla valmis!

JOOGAFESTIVAL HELSINKI 3.-4.3.2018
Ohjelmasisältö: 40 luentoa ja 100 tutustumistuntia lähes kasassa, ILOA roppakaupalla! Näytteilleasettajatiloista varattu jo yli 60%. Yhteistyökumppaneina Hidasta Elämää, Ruohonjuuri, Viisas Elämä ja Vogel. Seuraa meitä myös Instagramissa @joogafestivalfi.

Read More

Joogafestival Helsinki Kaapelitehtaalla 3.-4.3.2018

Joogafestival Helsinki  kokoaa jälleen joogan ja muiden hyvinvointilajien harrastajat, kokeilijat ja ammattilaiset saman katon alle. Kuusi vuotta täyttävän tapahtuman teemana on ILO.

Joogafestival Helsingin ohjelmaa kootaan parhaillaan. Viikonlopussa 3.-4.3.2018  on tarjolla n. 100 kokeilutuntia joogan, meditaation ja muiden hyvinvointilajien eri suuntauksista.

Kaksipäiväinen luento-ohjelma on monipuolinen katsaus henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

Kokeilutuntien ja luentojen lisäksi Joogafestival Helsinki tarjoaa noin 150 näytteilleasettajan tuotteet ja palvelut monipuoliseen hyvinvointiin sekä kehon ja mielen tasapainoon – sen tavoittelemiseen, parantamiseen ja ylläpitämiseen. Tapahtumassa on myös tapahtumaravintola sekä kahvilalounge.

Näytteilleasettajamyynti alkaa lähipäivinä ja liput festivaalille tulevat myyntiin joulukuussa 2017.

Tervetuloa mukaan!

 

 

Read More

Tietoa tunneille osallistuville

Tervetuloa osallistujaksi Joogafestivalin tunneille!

Huomaathan, että jos haluat varmistaa oman paikan tietyltä tunnilta, se on mahdollista vain ennakkoon lipunoston yhteydessä. Joogafestareiden lippukauppa verkossa on avoinna perjantaihin 24.2. klo 20 saakka. Tutustu ensin tuntitarjontaan ja siirry sitten lippukauppaan. >> Suoraan kauppaan tästä. 

Jonottamalla tunneille:

 • Jos olet ennakkolipun yhteydessä varannut paikan tietyltä tunnilta, mahdut tunnille varmasti.
 • Jos tunneille on vielä jäänyt vapaita paikkoja, paikan päällä ne täytetään jonottamalla.
 • Kaikki Joogafestivalien kävijät voivat jonottaa tunneille rajattomasti.
 • Paikan päältä lunastetulla pääsylipulla (10 e) on oikeus jonottaa vapaille paikoille rajattomasti. Paikan päällä ei kuitenkaan voi enää varata omaa varmaa paikkaa tietyltä tunnilta.
 • Voit tiedustella tuntien vapaita paikkoja tapahtuman infosta saapuessasi paikalle, tai salien luona saleihin kulkua valvovilta avustajilta.
 • Lasten tunneille ei oteta ennakkoilmoittautumisia lainkaan, sillä alle 13-vuotiaille on huoltajan seurassa vapaa pääsy tapahtumaan.

Huomaathan, että Joogafestival Helsinki on monipuolinen ja antoisa tapahtuma, vaikka et osallistuisikaan tunneille! Tällöin pääsylippuun (10 e) sisältyvät 40 laadukasta asiantuntijaluentoa sekä n. 150 näytteilleasettajan tarjonta.

Mitä mukaan tunnille?

 • Saapuessasi Kaapelille 25.-26.2., saat tapahtumarannekkeen sisääntulon infotiskiltä.
 • Tutustumistunnit sijaitsevat 8 eri salissa, jotka sijaitsevat Kaapelitehtaan 4. kerroksessa.
 • Kunkin salin ovella tarkistetaan, että paikkansa ennakolta varanneet pääsevät varmasti tunnille.
 • Jos haluat tunnille, jolle et ole lunastanut paikkaa ennakkoon, niin tule salin ovelle ajoissa. Vapaat paikat täytetään jonotusjärjestyksessä. Voit tiedustella tuntien varaustilannetta aulan infosta.
 • 4. kerroksessa on pukuhuoneita, joissa voit tarvittaessa vaihtaa vaatteet.  Asuksi sopivat joustavat, liikkumiseen soveltuvat vaatteet. Mitään “pukukoodia” ei kuitenkaan ole, joten tule sellaisena kuin olet!
 • Otathan kaikki henkilökohtaiset tavarat mukaan saliin, pukuhuoneissa ei ole vartiointia!
 • Saleissa on jonkin verran joogamattoja valmiina, mutta jos sinulla on oma matto, ota se mukaan. Muista myös oma juomapullo.
 • Päällysvaatteet voit saapuessasi jättää ala-aulan maksulliseen narikkaan, 2,50 €

Saapuminen Kaapelitehtaalle

>> Tietoja kulkuyhteyksistä ja pysäköinnistä Kaapelitehtaalla.

Tervetuloa!

 

> Tutustu tuntitarjontaan ja ohjaajiin.

> Lippujen hinnat ja ohjeita tunneille osallistuville.

> Suoraan lippukauppaan.

Read More

Ennakkoliput nyt myynnissä!

Ennakkolippujen myynti vuoden 2017 Joogafestivaaleille on päättynyt. Tervetuloa Kaapelitehtaalle! Liput ovelta 10 e. Sisältää 150 näytteilleasettajan tarjonnan, 40 luentoa sekä jonotusoikeuden tunneilta vapaaksi jääneille paikoille. >> Katso lisätietoa sivulta Aukioloajat ja liput. Nähdään Kaapelilla!


Joogafestivalien 2017 ohjelma on nyt valmis ja ennakkoliput myynnissä. Kokeilutunteja on ennätysmäärä! Tutustu monipuoliseen tuntitarjontaan ja varmista paikkasi haluamallasi tunnilla lunastamalla liput etukäteen.

Tuntipaikkoja voi varata vain ennakkolipuilla. Voit lunastaa lipun, joka sisältää 1,2 tai 4 tuntivarausta. Varaamiesi paikkojen lisäksi voit jonottaa muille haluamillesi tunneille: jos paikkoja on jäänyt vapaaksi, loput paikat täytetään jonon perusteella tunnin alkaessa. Olethan ajoissa paikalla!

Huomaathan, että Joogafestival Helsinki on monipuolinen ja antoisa tapahtuma, vaikka et osallistuisikaan tunneille! Tällöin pääsylippuun (10 e) sisältyvät 40 laadukasta asiantuntijaluentoa sekä n. 150 näytteilleasettajan tarjonta. Ovelta lunastetulla lipulla on myös jonotusoikeus tunneille, joille on jäänyt vapaita paikkoja.

Joogafestival Helsinki on tarkoitettu kaikille omasta hyvinvoinnista ja tasapainosta kiinnostuneille, ikään tai taitotasoon katsomatta. Tervetuloa!

 

> Tutustu tuntitarjontaan ja ohjaajiin.

> Lippujen hinnat ja ohjeita tunneille osallistuville.

> Suoraan lippukauppaan.

Read More