Info kävijöille

Aukioloajat ja sijainti

 • Lauantai 2.3.2018 klo 9.00 – 18.30
 • Sunnuntai 3.3.2018 klo 9.00 – 17.00

Osoite: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki. Katso kartalla >

Liikenneyhteydet: Kaapelitehtaalle pääset helposti bussilla, metrolla tai ratikalla. Katso reitit ja aikataulut HSL:n sivuilta >

Pääsyliput

Pääsylippuja myydään ennakkoon ja ovelta. Lisätietoa lippujen hinnoista ja lipputyypeistä >

Ennakkoliput ja tuntivaraukset

Ennakkoliput ovat myynnissä Joogafestival Helsingin lippukaupassa tapahtuman alkuun saakka. Ostamalla ennakkolipun varmistat paikan haluamiltasi tunneilta ja voit varata 1-4 tuntia ennakkoon. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua jonotusmenettelyllä kaikille muille tunneille, mikäli tilaa on. Ennakkolipulla pääset kaikille luennoille sekä tutustumaan näytteilleasettajien tuote- ja palvelutarjontaan.

Liput ovelta tapahtuman aikana

Ovelta ostetulla lipulla (20€/päivä) et voi varata tunteja , mutta voit osallistua rajattomasti kaikille tutustumistunneille, jos vapaita paikkoja on jäljellä tapahtuman aikana. Tunnit täytetään jonotusperiaatteella. Ovelta ostetulla lipulla pääset myös kaikille luennoille sekä tutustumaan näytteilleasettajien tuote- ja palvelutarjontaan.

Narikka

Päällysvaatteet voit saapuessasi jättää ala-aulan maksulliseen narikkaan (2,50€).

Esteettömyys

Kaapelitehtaan pääovella on luiska, jonka kautta pääsee Merikaapelihalliin eli Joogafestivalin näyttelyalueelle sekä ravintolaan. Merikaapelihallin luentosaleihin (Parvi sekä Kellari 1 ja 2) ja neljännen kerroksen saleihin, joissa tutustumistunnit järjestetään, on kulku myös hissillä. Merikaapelihallin Nurkka, jossa järjestetään molempina tapahtumapäivinä erikoisohjelmaa (mm. Erkkajoogaa ja lasten joogaa), on katutasossa. Inva-WC:t löytyvät Merikaapelihallista sekä Parvelta.

Pysäköinti Kaapelitehtaalla

 • Tammasaarenkadulla Kaapelitehtaan seinustalla on Kaapelitehtaan omia maksullisia pysäköintipaikkoja la-su klo 8-24. Lippuautomaatit löytyvät Kaapelitehtaan meren päädystä sekä museoiden kulmalta. Maksuvälineinä käyvät Easypark-sovellus, luottokortti ja kolikot.
 • Kaapelitehtaan ympäriltä löytyy Helsingin kaupungin yleisiä maksullisia pysäköintipaikkoja. Helsingin kaupungin lippuautomaateissa löytyy useampia maksuvaihtoehtoja.
 • Ruoholahden kauppakeskuksessa on noin 1500 maksullista pysäköintipaikkaa.

Tietoa tunneille osallistuville

 • Saapuessasi Kaapelille 2.-3.3. saat tapahtumarannekkeen sisääntulon infotiskiltä
 • Päällysvaatteet voit saapuessasi jättää ala-aulan maksulliseen narikkaan (2,50€, vain käteinen)
 • Tutustumistunnit pidetään Kaapelitehtaan 4. kerroksen saleissa
 • Ennakkolipun ostaneiden nimi löytyy varatun tunnin nimilistalta. Kunkin salin ovella nimilistaa käytetään ennakkovarausten tarkistamiseksi, jotta voidaan varmistaa, että tunnin varanneet mahtuvat saliin.
 • Jos haluat tunnille, jolle et ole varannut paikkaa ennakkoon, tule salin ovelle hyvissä ajoin. Vapaat paikat täytetään jonotusjärjestyksessä. Voit tiedustella tuntien varaustilannetta sisääntuloaulan infosta.
 • 4. kerroksessa on pukuhuoneita, joissa voit tarvittaessa vaihtaa vaatteet.  Asuksi sopivat joustavat, liikkumiseen soveltuvat vaatteet. Mitään “pukukoodia” ei kuitenkaan ole, joten tule sellaisena kuin olet!
 • Otathan kaikki henkilökohtaiset tavarat mukaan saliin, pukuhuoneissa ei ole vartiointia!
 • Saleissa on jonkin verran joogamattoja valmiina, mutta jos sinulla on oma matto, ota se mukaan. Muista myös oma juomapullo.
 • Tuntien lomassa on hyvin aikaa tutustua myös näytteilleasettajien tarjontaan ja messutarjouksiin Merikaapelihallissa sekä osallistua mielenkiintoisille luennoille.

Tervetuloa!