Hanna-Mari Nieminen

Hanna-Mari Nieminen on joogaohjaaja, doula ja äiti, joka rakastaa muutosta ja sen tutkimista. Raskauden, synnytyksen ja pikkulapsiajan yhdistyminen joogaan on erityisen lähellä hänen sydäntään. Hamin joogiset juuret ovat Vanda Scaravellin metodeissa ja Birthlight-raskausjoogassa.

Lue lisää: www.hamila.fi,  instagram: @hami_hamilaFb hamila.fi

Näytteilleasettaja: Pihasali

Tunti: Mama Love – joogaa raskausaikaan

Lauantai klo 13.00, sali 2

Mama Love-raskausjoogatunnilla yhdistyvät lempeä liike, voima, rentous ja hengitysmeditaatio.

Raskausjooga on joogaa kahdelle. Kohdussa kasvava uusi elämä ottaa oman tilansa ja naisen koko elämä muuttuu. Jooga on erinomainen keino käsitellä tätä suurta muutosta. Kun fyysisin liikkein teemme tilaa kehoon, virtaa raskaana olevan naisen hengitys hieman keveämmin ja lapsikin saa enemmän tilaa. Samalla nainen voi harjoitella juurtumista omaan elämään ja sen muuttumiseen sekä vahvistaa luottamusta omaan itseensä.

Mama Love-raskausjoogatunnilla joogaamme sekä yksin että yhdessä muiden naisten kanssa. Tunti sisältää fyysisen joogaharjoituksen, hengitysmeditaation ja ohjatun loppurentoutuksen, jotka yhdessä vahvistavat sekä naisen kehotietoisuutta että yhteyttä kohtuvauvaan.

Tunti: Yhdessä! – joogaa pareille

Lauantai klo 17.00, sali 8

Yhdessä! on joogatunti yhdessä oman kumppanin tai läheisen ystävän kanssa.Teemme pariharjoituksia ja peilaamme suhdettamme.

Jooga opettaa uutta yhteyttä omaan sisimpään. Kun yhteys itseen kirkastuu, voi myös yhteys toiseen ihmiseen muuttua. Jooga voi olla voimavara niin ystävyys- kuin parisuhteessakin. Yhteinen joogaharjoittelu voi rytmittää elämää ja tuoda arkeen palautumishetkiä. Lisäksi jooga voi olla leikkiä ja yhteistä iloa: hetki jona voi kohdata läheisen ihmisen eri tavalla kuin muulloin. Yhdessä! -tunnilla joogaamme  yksin ja yhdessä läheisen ihmisen kanssa. Teemme rentoja liikkeitä lonkille ja selälle sekä hauskoja ja hoitavia pariharjoituksia. Lopuksi tutkimme hengitystä toisen tukemana. Tunti sopii kaikenlaisille pareille: joko pariskunnille tai läheisille ystäville. Harjoitus käy myös raskausaikaan.

Mama & Baby Love – äiti-vauvajoogaa

Sunnuntai klo 13.30, Nurkka

Äiti-vauvajoogan harjoitus sopii synnytyksen jälkeiseen aikaan vauvan ensiviikoista aina ensimmäisen vuoden loppuun saakka.

Mama & Baby Love -tunnilla äidit joogaavat ja vauvat ovat mukana: välillä vieressä, välillä sylissä tai kainalossa. Teemme selkää hoitavia ja rintakehää avaavia harjoituksia. Lisäksi etsimme uutta ryhtiä ja syviä tukilihaksia lantionpohjasta ja vatsasta sekä opettelemme rentoutumaan myös silloin, kun vauva on vieressä ja hereillä. Äidin ja vauvan yhteiset joogahetket tuovat äidille lepohetken, vetreyttävät ja virkistävät niin henkisesti kuin fyysisesti ja vahvistavat naisen luottamusta omaan itseensä äitinä. Tunti sisältää liikkeitä, hengitysharjoituksen ja lyhyen ohjatun loppurentoutuksen. Huom: vauvalle oma alusta mukaan!