Ohjelman koonti käynnissä

Ensi helmikuun Joogafestivalin ohjelmaa kootaan parhaillaan. Viikonlopussa 25.-26.2.2017 tulee olemaan tarjolla n. 90 kokeilutuntia joogan, meditaation ja muiden hyvinvointilajien eri suuntauksista. Tuntiohjelma julkistetaan viimeistään joulukuun alussa, jolloin tulevat myyntiin myös Joogafestival Helsingin ennakkoliput ja mahdollisuus varata oma paikka haluamiltaan tunneilta.

 

Kaksipäiväinen luento-ohjelma tulee olemaan monipuolinen katsaus henkiseen ja fyysiseen tasapainoon. Puheenvuoroja pidetään joogan eri suuntauksien näkökulmasta, mutta aihepiiriä lähestytään myös muista kulmista. Jos Sinulla on ajatus, minkä sisältöisen puheenvuoron toivoisit mukaan Joogafestarin luentoihin, tai toivoisit kuulevasi jotakuta erityistä puhujaa, lähetä meille vinkki osoitteeseen myynti@joogafestival.fi .

 

Kokeilutuntien ja luentojen lisäksi Joogafestival Helsingin tarjontaa ovat yli 150 näytteilleasettajan tuotteet ja palvelut monipuoliseen hyvinvointiin sekä kehon ja mielen tasapainoon – sen tavoittelemiseen, parantamiseen ja ylläpitämiseen. Tapahtumassa on myös mm. lapsille suunnattua ohjelmaa, tapahtumaravintola sekä kahvilalounge.

 

ajankohtaista_071016