Muutakin kuin joogaa – hyvinvointilajeja monipuolisesti

I love me -messujen Joogafestival-alueelta löydät muutakin kuin joogaa. Viikonlopun ohjelma sisältää monipuolisen kattauksen eri hyvinvointilajeja, joita voit kokeilla helposti muun messuohjelman lomassa. Joogafestival-alueen tunnit ovat I love me -messujen jokaisena päivänä klo 10.30-16.45 ja viimeinen tunti päättyy 17.45. Kokeilutunneilla pääset tutustumaan muun muassa seuraaviin lajeihin:

Asahi
Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat puolet. Asahin liikkeet on suunniteltu yksinkertaisiksi ja liikkeissä hyödynnetään luontaista hengitystä.

ChiBall
ChiBallissa yhdistyy väri- ja aromaterapia sekä usean eri lajin (mm. pilates, jooga taiji ja qi gong) vaikutus. Lajin perusta on kiinalaisessa lääketieteessä.

Pilates
Kehonhallintamenetelmä, jonka tavoite on kehittää oikeanlaista ryhtiä vahvistamalla koko kehoa ja erityisesti keskivartalon syviä lihaksia.

Qigong
Terveysvaikutteiset harjoitukset ovat osa kiinalaista lääketiedettä. Qigong edistää liikkuvuutta, tasapainoa ja hyvää mieltä.

Shaktitanssi
Tanssin jooga yhdistää lempeät venytykset, vapaan liikkeen ja tanssin, meditaation ja syvärentoutuksen. Sopii kaikille, joita jooga, tanssi ja musiikki kiinnostavat.

Taiji
Kiinalaisista taistelulajeista muokattu kuntoliikuntalaji, jossa tehdään liikesarjoja hitaasti musiikin rytmittämänä.

Yli 100 kokeilutuntia – tutustu ohjelmaan!

Tutustu viikonlopun ohjelmaan ja ohjaajiin ja löydä sinulle sopivat kokeilutunnit!

Ennakkolipun ostajana saat lipun edullisemmin ja voit varata paikan haluamillesi tunneille etukäteen. Lue lisää lipputyypeistä ja osta liput >